Hodnocení obchodu

4,7 237 hodnocení
5
217x
4
1x
3
3x
2
2x
1
14x
Nevyplňujte toto pole:
P Avatar autora Petra | 15.6.2021
Hrnecek přišel vcelku rychle nemohu si zatěžovat .Jen by mohli nabízet více barev hrnku ne jen bílé.Ale jinak jsem velice zpokojena.????
O Avatar autora Olga | 15.6.2021
Když pominu dlouhou dodací lhůtu, protože hrníček byl jako dárek, tak nemohu pominout velmi špatnou kvalitu tisku! Barvy jsou bledé jako by byl hrnek už tisíckrát v myčce!! Kdo hůř vidí, tak to téměř nepřečte! Takže jako dárek absolutně nepoužitelné! Velké zklamání! Nedoporučuji!
R Avatar autora Růžena | 14.6.2021
Velmi
E Avatar autora Eva | 14.6.2021
Spokojenost, jen by mohla být rychlejší dodávka zboží.
AK Avatar autora Adriana Křtěnová | 14.6.2021
Byla jsem trošku zoufalá když jsem si četla recenze na heurece. Ale opak je pravdou. Odpověděli mi na můj email. A poslali mi co nejdřív hrníček. Je krásný děkuji :)
MJ Avatar autora Michaela Ježová | 9.6.2021
Nedoporučuji,dlouhá doba dodání a ve výsledku dvakrát údajně ne jejich vinou ale vinou dopravní služby hrníček neposlali,až na výzvy došel na třetí pokus,zde už nikdy více nic nekoupím
S Avatar autora Silva | 8.6.2021
Nakupovala jsem v tomto obchodě poprvé a jsem velmi spokojená. Vzhledem k tomu, že hrnky zdobí ručně, pro jistotu jsem si ověřila datum dodání telefonicky. Komunikace s obchodem proběhla v pořádku a moje objednávka byla vyřízena velmi rychle. Jen pro informaci, objednávala jsem 20 hrnků.. Zboží bylo doručeno do 2 dnů zdarma až domů a velmi pečlivě zabalené, tudíž se nic nerozbilo. Kvalita zboží je na odpovídající úrovni, vřele doporučuji. Četla jsem si komentáře od jiných zákazníků a domnívám se, že když někdo na zboží spěchá, měl by to prodejci dát vědět, aby se podle toho zařídil.
Avatar autora V. K | 8.6.2021
Měli to skladem a poslali mi to az po čtrnácti dnech, mela jsem to jako darek a tedka je mi uz k nicemu... :-(
D Avatar autora Daniel | 7.6.2021
Velmi dlouhá doba dodání. Zboží dodáno až po dvou urgencí. Na hrníček jsem čekal téměř měsíc, navíc to byl dárek. Komunikace přes e-mail taky nic moc, dlouhá doba, než jsem vůbec dostal nějakou odpověď. Je to velmi špatná vizitka obchodu. Nechápu proč vůbec zboží prodávají. Tento obchod rozhodně nedoporučuji !!!
H Avatar autora Hanna | 7.6.2021
Velmi dlouhá doba dodání a "dárkové balení čajů" jsou dva čajové pytlíčky!!!! Info o tom, že když dojde hrnek rozbitý, nemáte přebírat zboží a poslat je zpět, je zavádějící. V zásilkovně mne upozornili, že tato možnost pro zákazníka neexistuje. Zboží bylo dobře zabaleno, bylo dopraveno v pořádku. Ale celkový dojem z celé objednávky i z objednaného zboží je velmi rozpačitý.
J Avatar autora Jana | 7.6.2021
Velice dlouhá doba dodání.Zaslano teprve po urgencich a i poté to trvalo přes týden.Obchod bych nikomu nedoporucila.
Avatar autora Jitka Šestáková | 7.6.2021
Velmi dlouhá dodací doba. Dodání až po urgenci. Rozhodně nedoporučuji.
MB Avatar autora Martina Bendová | 7.6.2021
Jak píší téměř všichni, veeelmi dlouhá dodací lhůta, odeslání hrníčků až po dvojí urgenci. Dorazily v pořádku i s dárkem v podobě několika sáčků s čajem, byly dobře zabalené a jsou moc pěkné. Děkuji!!!
HK Avatar autora Hummelová Kateřina | 6.6.2021
Dlouhá dodací doba, ze 2 hrnecků byl 1 rozbitý
MH Avatar autora Markéta Hertlová | 3.6.2021
Shoduji se s dlouhou dodací dobou,ale po urgeci dorazily hrníčky v pořádku.Jen jsem asi nepochopila akci 2+1 zdarma. Objednala jsem si 4 hrnky a prisly pouze 4.
JD Avatar autora Jana Dobiasova | 2.6.2021
Nejsem spokojená dlouhá dodací lhůta a to jsem musela psát protože telefony nikdo nebral potom přišel mejl s omluvou a že dodání bude do 10 dnů a nic takže zase jsem psala a nakonec dorazil je pěkný ale opravdu špatná komunikace
S Avatar autora Shewolf | 31.5.2021
Dlouhá opravdu dlouhá dodací lhůta....komunikave se zpožděním ale komunikuji... Zboží (hrnek) došel v pořádku... A. Je nádherný.... Takže spokojenost. Jen to chce fakt počítáte s měsícem na dodání...
D Avatar autora Daniela | 31.5.2021
Delší dodací lhůta. Jeden hrnek z osmi dorazil rozbitý, ovšem jsem velmi mile překvapena iniciativou pracovníků. Sami se poptali, zda je vše v pořádku, omluvili se za delší dodací lhůtu. Po informaci, že hrnek dorazil rozbitý se poptali, o jaký se jednalo a poslali mi nový :-) Dorazil v pořádku a dárek může být předán :-) Děkuji!
Avatar autora | 30.5.2021
S Avatar autora Stanka | 29.5.2021
Jsem spokojená, zboží došlo v pořádku, pravda s poněkud delší dodací lhůtou....